Nyheder

Indretning – Det perfekte børneværelse

Mal værelsets vægge i rolige farver

Et børneværelse skal være behageligt for barnet. Det er derfor vigtigt at det bliver malet i rolige og indbydende farver. Drop alle moderne fancy farver og hold dig til det enkelte. De enkelte farver er en god start på en flot og indbydende børneværelse.

Sørg for god plads til tøj og sko

Ikke nok med at forældre og voksne har rigtig meget tøj, har dine børn helt sikkert også en masse tøj. Det er derfor en rigtig god idé at have en kommode, skab eller lignende så der også er plads til barnets tøj på barnets eget værelse. Udvalget af sådanne møbler er utrolig stort, så der er helt sikkert noget som passer godt til det børneværelse du er ved at indrette.

Når du køber kommoden eller skabet så sørg for, at det er et møbel med massere af plads. Her tænker vi store skuffer og rum, så der er rigeligt med plads til tøj og du evt. har mulighed for at dele alt tøjet op i f.eks. sokker, underbukser, trøjer, bukser osv. Dette er smart og praktisk. Både for barnet selv, som allerede fra en lille alder, lærer at holde orden, men også rart og overskueligt for dig.

Lav et tema-børneværelse

Sørg for at der er en gennemgående tråd igennem hele værelset. Er det et pigeværelse og du og barnet er helt tosset med lyserød, så vælg nogle gardiner som passer til dit værelses tema. Ved at have et tema på børneværelset giver det et sjovt og inspirerende børneværelse til at lege i. Nogle mennesker lavet er vildt tema og går ud i de mindste detaljer. Dette er op til en selv, hvor meget man vil. Men inden du går igang med at indrette børneværelset, så tænk på om du skal have et prinsessetema, pirattema, dinosaurtema eller andet.

Børneværelset skal bruges til leg

Når du skal til at indrette børneværelset, skal du tænke på, at det er et børneværelse og der skal være rigelig plads til leg. Børneværelset er jo det værelse hvor børnene gerne skulle elske at opholde sig, lege, spille spil og hygge sig. Det er derfor rigtig vigtigt at der er massere af gulvplads i rummet til at boltre sig på. Ved at have god plads på værelset undgår du at barnet ender med at lege i stuen og alt legetøjet ligger og flyder rundt omkring sofaen. Så er det pludselig slut med legetøj i stuen!

 

1 Comment on Indretning – Det perfekte børneværelse

  1. Godt indlæg. Jeg er igang med at indrette børneværelset og glæder mig helt vildt til det står færdigt.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*