Nyheder

Vi forhandler nu Kids Concept

NYHED: Vi er begyndt at forhandle de lækre trævarer fra Kids Concept. Hos Babytoys.dk er vi både stolte og glade over, at have et brand som Kids Concept på shoppen. Produkterne er kendt for et imponerende design og flot kvalitet.

Vi er rigtig stolte over nu, at forhandle de fine og tidsvarende varer fra svenske Kids Concept. Kids Concept er et Svensk mærke som blev stiftet i 2007. Idéen bag er, at levere legetøj som ikke kun er et klassisk kedeligt stykke legetøj, men også kan bruges som dekorationsgenstand i hjemmet. Blandt andet har de lavet et hav af forskellige interiørgenstande til børneværelset. Her kan blandt andet omtales flotte børnemøbler, lamper, gulvtæpper og meget mere. De fine møbler til børneværelset fra Kids Concept er lavet i et utrolig flot design. De fine Kids Concept varer til børneværelset passer rigtig godt til den moderne børneværelse trend om, at designe børneværelset i flotte pastelfarver.

Se alle varerne fra Kids Concept lige her.

Legetøj fra Kids Concept

Ud over de mange fine varer til børneværelset har Kids Concept produceret et stort udvalg af flot trælegetøj. Hos Babytoys.dk forhandler vi blandt andet fine køkkenmaskiner og legekøkkener fra Kids Concept.

Vi vil løbende udvide sortimentet med Kids Concept. Er der en bestemt vare fra Kids Concept som du utrolig gerne vil have vi har på vores webshop, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*