Nyheder

Julen er langtrukken for de kære små

”Hvornår er det jul, mor?”

Som forælder har du helt sikkert oplevet at få det spørgsmål rigtig mange gange her i julemåneden. Det er det, de små går rundt og venter på, og det hele går næsten lidt for langsomt, når man egentlig bare gerne vil have julegaver og julemad lige nu og her. Selvom chokoladejulekalenderen på børneværelset er til for at gøre måneden lidt kortere, så er det bare ikke helt nok, og børnene kan næsten ikke vente til den store dag.

Tålmodigheden er ikkeeksisterende

Det kan være svært, at have tålmodighed for dit barn. Det oplever du sikkert selv på hjemmefronten, og især her i julen. Det kan på mange måder være svært at vide, hvad man lige skal sætte børnene i gang med, så de kan holde ventetiden bedre ud. Det er nemlig ikke blot dagene op til jul, men også på selve dagen, at børnene kan have svært ved at vente på aftenen hvor det hele sker. Det kan på mange måder kræve en del kreativitet og tid, at skulle forberede ting som man kan sætte børnene til, så derfor kan det hurtigt blive anstrengende, hvis børnenes utålmodighed går udover de øvrige forberedelser inden juleaften.

Giv børnene mulighed for sjove lege i ventetiden

Hvis børnenes tålmodighed stort set er ikkeeksisterende, så kan man give børnene mulighed for sjove lege i ventetiden. Hvis ikke du har tiden til at sætte dem i gang med en ny leg hele tiden, så kan du sagtens fikse en løsning som gør, at de kan blive ved i timevis uden du behøver at bruge så meget tid på at opfinde kreative lege selv.

Hos Babytoys.dk har vi en masse legetøj som kunne egne sig super godt til tidsfordriv og hyggelige timer, hvilket helt sikkert vil falde i god jord hos børnene, hvis de har en udfordring med det, at være tålmodige inden juleaften.

Lad børnene spille med på julesangene

Julemusikken derhjemme er altid en hyggelig del af julemåneden, så derfor kan du med fordel give dine børn mulighed for at spille med på de velkendte julesange, ved at forære dem nogle af vores musikinstrumenter. Vi har et lækkert udvalg af musikinstrumenter, og du vil hurtigt opleve, at dit barn finder det super sjovt at få lov til at spille med og lytte til tonerne.

Giv eksempelvis dit barn vores rytmesæt fra Hape, hvilket på mange måder er et fint lille instrumentsæt. Dit barn kan spille i takt til rytmen i julesangene, og du kan være sikker på, at det vil vække stor begejstring og dulme utålmodigheden en anelse.

Brug ventetiden fornuftigt med leg og lær 

Noget der også kan være en super god idé, er, at lade dit barn benytte sig af lærerigt legetøj. Vi har et flot udvalg af lærerligt legetøj, som samtidig indbyder til en masse leg og læring på en sjov måde. F.eks. kan du lade dine børn øve tal i selskab med Hr. Skæg, eller du kan sætte børnene sammen og lade dem lege med et smart vendespil.

Uanset hvad, har vi produkterne, der kan gøre ventetiden inden jul en tand nemmere. Ved købet af vores gode produktet til leg, sikrer du dig også, at dine børn har noget lækkert legetøj i længere tid, og altså ikke blot til at dulme utålmodigheden inden juleaften.

Bare rolig, børn er kreative

Du behøver egentlig blot at give dem legetøjet, så skal de nok selv klare resten. Børn er kreative, så du skal ikke bekymre dig om, at skulle give dem gode råd til måder at benytte legetøjet på. Du kan trygt sætte dem ind i et værelse for sig selv, og så vil de klart kunne få ventetiden til at gå. De vil hele tiden kunne finde på nye og kreative måder, at bruge legetøjet på, og med vores udvalg af god legetøj ved vi, at de helt sikkert ville kunne få en masse glæde ud af det.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*