Nyheder

Sansegynge/rundgynge til institutioner

Er du som institution på udkig efter en sansegynge/rundgynge til jeres institution, med ved ikke lige helt hvilken det skal være? Rundgyngerne fås i prisniveauer fra omkring 300 kr. til over 30.000 kr. Udvalget af rundgynger er nemlig enormt stort. I dette indlæg vil vi guide dig igennem valg af sansegynge til institutionsbrug.


Sansegynge-rundgynge-NSHRundgynge 100 Ø

Denne rundgynge er en robust rundgynge i god kvalitet til en utrolig lav pris. Rundgyngen er utrolig god til institutioner, da den er lavet til, at kunne hænge udendørs og blive brugt af mange børn i lang tid. Vi anbefaler dog, at er man en større børnehave eller skole, skal man købe en af de dyrere rundgynger og smide nogle tusinde kroner i en ordentlig en. Rundgyngen er nemlig designet til hjemmebrug, men er alligevel stærk nok til, at kunne klare en dagpleje eller mindre institution.

Læs mere om rundgyngen her


2031-krea-sansegyngeKrea Sansegynge

Krea Sansegynge er nok den mest populære sansegynge i Danmark. Sansegyngen er en nyerere en på markedet i forhold til de andre, men sansegyngen har hurtigt vundet en plads i hjertet hos rigtig mange mødre og dette er heller ikke for sjov at den er. Sansegyngen er nemlig en af nettets billigste. Når man køber denne utrolig billige sansegynge får man en sansegynge i enorm høj kvalitet. Sansegyngen er lavet i letvægtsmaterialer hvilket gør, at den er nem for børn at bruge. Den har nogle sikkerhedsforanstaltninger såsom, skum-kant så barnet ikke slår hovedet.

Sansegyngen er dog ikke godkendt til institutioner og dette er der flere grunde til. Gynger til privatbrug skal testes som legetøj, mens gynger til institutionsbrug skal testes efter de standarder der gælder for legeplads udstyr. For gynger er forskellen blandt andet, at gynger til institutionsbrug skal have permanent installation, hvilket betyder at gyngen ikke må kunne fjernes uden brug af værktøj eller i form af anden sikring. Styrkekrav og krav til gyngens tilbageslagskraft er nogenlunde ens, dog afhænger det af antal forventede samtidige brugere. Samt mere slid/brug generelt på grund af flere brugere, samt at rebene skal have en større diameter, idet de er beregnet til at gribe om. Krav til afstand mellem ophængningspunkter er lidt anderledes. Dette gør, at sansegyngen fra Krea ikke anbefales til institutionsbrug. Den er helt enkelt ikke bygget til dette men udelukkende til privatforbrug. Du finder sansegyngen fra Krea på dette link.


 

 

Relaterede blog indlæg

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*