Nyheder

Sådan fremstilles bæredygtigt trælegetøj

Du hører tit at nogle produkter er bæredygtige. Men er det også tilfældet og hvordan bliver bæredygtigt trælegetøj til? Hos Babytoys.dk forhandler vi bæredygtigt trælegetøj fra Plantoys.

Hvordan bliver Plantoys trælegetøj til?

roadmap-plantoys

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I STØRRE FORMAT.

Denne infografik viser step-by-step hvordan Plantoys fremstiller deres produkter. Klik på infografikken for at se billedet i større format.Roadmap2015_Dansk

Som billedet viser ser man hele flowet fra hvor Plantoys designer de lækre produkter til det færdige produkt som vi her på Babytoys.dk sender ud til vores kunder.

 

Derfor bør du købe Plantoys trælegetøj

1. PlanToys legetøj er lavet af træ. Ikke bare 30 eller 50% af produktet, men 100%.

2. PlanToys er 100% bæredygtigt, hvilket betyder at alt fra materialer til produktion og tankegang er grønt.Roadmap2015_Dansk

3. PlanToys’ sortiment omfatter produkter, der støtter barnets udvikling hvad angår fysik, socialitet, intellektualitet og sprog (se grafikken nedenfor).

4. Alt er gennemtænkt – intet er tilfældigt. PlanToys bruger udelukkende formaldehydfri lim og frugtfarve i produkterne.

5. PlanToys er den eneste legetøjsproducent i verden, der kan producere badelegetøj i træ. Skulle legebåden synke, flyder den lille mand i vandoverfladen og venter på hjælp.

Child Development 2015_dansk

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I STØRRE FORMAT.

Plantoys laver nogle anmelderroste produkter. Testfamilien.dk har blandt andet testet produkterne!

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*