Nyheder

Ofte stillede spørgsmål til Wheely Bug

Nedenfor har vi samlet en lang række informationer og typiske spørgsmål omkring den populære Wheely Bug.

Er de blevet sikkerhedstestet?
Wheely Bugs er certificeret testet til EU, USA, og AU / NZ standarder. Afprøvningen gentages årligt. Derudover udføres der PU materiale testet kontinuerligt.

Hvor meget kan den bære og kan jeg sidde på den?
Den maksimale anbefalede rytter vægt er 25 kg; men hvert hjul er normeret til 30 kg hvilket giver en samlet arbejdsbelastning på 120 kg !! Voksne kan altså sagtens tage en tur på dem.

Kan de bruges udenfor?
Enhver glat, flad overflade er egnet. Men holde dem væk fra snavs eller sand, da det kan komme ind i hjulene og ødelægge dem. Forlad heller ikke legetøjet udenfor i regn eller direkte sol i længere perioder, da dette kan beskadige overfladerne.

Kan de bruges på fortove?
De vil køre på fortove, men hjulene kan blive beskadiget med tiden.

Vil de kører på gulvtæppet?
Den kører naturligvis langsommere på tæppe, men dit barn vil bare få noget motion 🙂 Alt afhængigt af tæppets blødhed dæmpes muligheden for at køre på det.

Hvordan vedligeholder jeg min Wheely Bug?
En klud med af belægningen med fortyndet Eucalyptus olie vil være med til at holde PU’en lækker og bøjelig. Rens hjulene for hår eller andet snavs  at sikre en smidig afvikling. Håndtag og bolte bør kontrolleres regelmæssigt.

Vigtige ting at huske på, når dit barn skal bruge Wheely Bug’en
1) Børn bør kun bruge legetøjet under opsyn af voksne.
2) Bør kun bruges af børn der er istand til at gå uden hjælp. Bør ikke bruges som en støtte.
3) Undgå at bruge Wheely Bug‘en på overflader som ikke er glatte, da Wheely Bug’en risikerer at vælte på ujævne overflader. Legetøjet bør kun bruges på glat, jævnt og tørre overflader.
4) Lad ikke børn bruge den på- eller i nærheden af bakker, skråninger, trin, broer eller i nærheden af en swimmingpool eller andet vandområde.
5) Sko bør bæres på alle tidspunkter.
6) Kun én rytter ad gangen. Flere ryttere kan forårsage skade på børnene og på legetøjet.
7) Lad ikke et barn stå på sædet. Wheel bug’en skal bruges med begge ben på jorden.
8) Det er vigtigt at kontrollere, at håndtaget og hjulboltene er spændt, før du bruger legetøjet. Et løst eller fritliggende håndtag eller hjul kan gøre legetøjet ustabilt.
9) Maksimal ryttervægt anbefales til at være 25 kg.
10) Rengør med sæbe og vand og beskyttes med fortyndet Eucalypt olie. Brug aldrig polish, slibende rengøringsmidler eller ståluld. Stærke opløsningsmidler fx acetone, kan beskadige overfladen. Udsættelse for sollys i længere perioder kan resultere i falmede farver. Efterlad ikke ude i det fri og Hold skarpe genstande væk fra belægningen.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*