Nyheder

Legetøj som øger barnets motorik

Kuglebane og gåvogn

I øjeblikket er den helt store trend, motorisk legetøj som vi hos Babytoys.dk har en stor kategori med. I kategorien af motorisk legetøj finder du nogle af nedenstående produkter, som vi mener kan øge dit barns motorik.

Motorik handler om bevælgelser, af alle former. Hvis man spørger en læge, handler det om at stimulerer nerveimpulserne. Hvis et barn har gode motoriske evner, har den også gode reflekser, men faktisk kan man ved at træne barnets reflekser og bestemte bevægelser også øge barnets motorik. Man snakker derfor om noget bestemt legetøj, hvor barnet skal gøre bestemte handlinger – noget af det legetøj har vi vist nedenfor.

Aktivitetsvogn

Motorisk gåvogn

Vilac har produceret en aktivitetsvogn, som giver store muligheder. Hos Babytoys.dk anbefaler vi at det er til børn fra 1 år.

Det er perfekt til barnet som netop har lært at gå, hvor balancen stadigvæk skal trænes. Den balance kan man træne med aktivitets vognen. Motorikken kan trænes her. Mulighederne er som sagt store. Først og fremmest er der klodser, og huller i vognen – klodserne passer heri og ved at få barnet til at lægge klodserne deri kan man træne barnets præcision.

Den lille kuglebane

Motorisk kuglebane

Vi har flere kuglebaner her hos Babytoys.dk. Forskellen på dem er blot hvor mange ”spillebaner” som der er. I den lille kuglebane er der 3 spillebaner. Banerne er i forskellige farver, og netop de farver har en betydning. Farver virker nemlig stimulerende på børn. Har du fx nogensinde set kedeligt sort og hvidt legetøj? Nej… Det giver barnet lyst til at røre, og finde ud af hvad det i hele taget er. Børn er nysgerrige.

Barnet træner sin motorik med armene. Dette legetøj passer til babyer og småbørn.

1 Comment on Legetøj som øger barnets motorik

  1. Jeg har denne aktivitetsgåvogn. Mine børn elsker den 🙂

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*