Nyheder

Anmeldelse af Krea Sansegynge

Vores faste blogger Karina har lavet en anmeldelse af den populære Krea Sansegynge. Du kan læse anmeldelsen i artiklen her. Læs anmeldelsen og se de herlige billeder med sansegyngen.

Krea Sansegynge

Pigerne har fået en Krea sansegynge, som virkelig er et stort hit. De elsker at lege vildt på den, gynge stille, både sammen og alene og når pigerne har legekammerater på besøg, er det altid det foretrukne legetøj

Lige nu hænger den udenfor i haven, men bliver taget ned, når det regner, for at passe rigtig godt på den. 

Til vinter tænker jeg, at den skal indenfor at hænge, så både mine 2 piger på 4 og 2 år og deres kommende lillebror, kan få glæde af den hver dag. 

Gyngen er lavet i et letvægtsmateriale, så den er super nem for pigerne at gynge på. Derudover er jeg ret vild med, at der er en blød skumkant, samt at dugen bliver ført hele vejen rundt om gyngen, det betyder nemlig, at der ikke er huller i gyngen og så sker der ingen uheldige episoder med et ben eller arm, som kommer i klemme. 

Krea Sansegynge

Gyngen kan holde til en max belastning på 100 kg. Sansegyngen er lavet i letvægtsmaterialer hvilket gør, at den vejer under 4 kg. Det gør den speciel god synes jeg, da det gør, at den er nem at tage ned og f.eks. hænge indendørs. Alt i alt er det en sansegynge som er et kæmpe hit og som virkelig er god. Den er billig så pengene er givet enormt godt ud.

En gynge, der virkelig kan anbefales👍

Køb sansegyngen her

Sansegynge anmeldelse

Køb sansegyngen her

Sansegyngen fra Krea

Køb sansegyngen her

Sansegyngen

Køb sansegyngen her

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*