Nyheder

Vind en Krea Sansegynge

Vi kører i øje blikket en konkurrence på vores Facebook, hvor du har mulighed for at vinde en Krea Sansegynge. Du har mulighed for at vinde den lækre sansegynge fra Krea. Sansegyngen styrker dit barns motorik og er med til at få de helt små til at falde i søvn.

Børnene kan vugges i seng inde i stuen. Sansegyngen er lavet i aluminium, hvilket gør at den ikke vejer ret meget, men samtidig er i høj kvalitet og utrolig holdbar. Det anbefales ikke at sansegyngen hænger ude når det regner, men er vejret godt, kan den sagtens tåle at hænge udendørs. Sansegyngen kan hænges op i en karabinhage/krog og derved let at tage ned, når den ikke lige bruges.

Sansegyngen er utrolig populær og har desværre været udsolgt i over 1 måned. Nu er den snart på lager igen og det fejrer vi med en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en Sansegynge. Du har mulighed for at læse meget mere om sansegyngen fra Krea og bestille den på vores hjemmeside her.

Vind en Krea Sansegynge

For at vinde sansegyngen skal du gå ind på dette opslag på vores Facebookside, hvor du finder konkurrencen. Sansegyngen har en værdi af 599 kr. Her skal du gøre følgende for at deltage:

1) Like dette opslag
2) Like Babytoys.dk – Stort udvalg i trælegetøj
3) Skriv hvem der skal have Sansegyngen hvis du vinder.

Konkurrencen løber til og med den 30. april 2015 hvor der efterfølgende findes en vinder.

 

OBS: Vinderen er fundet. Se en af vores andre konkurrencer her.

2 Comments on Vind en Krea Sansegynge

  1. Jeg deltager. Håber at jeg vinder <3

  2. Suzane ditlev // 19/06/2015 ved 1:19 // Svar

    Deltager og Otto og Hugo håber og ber om de vinder

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*