Nyheder

Dåbsgaver

Er der kommet en lille pige eller lille dreng til verdenen og i derfor skal til barnedåb i weekenden?. Alt til barnedåben er klar, men du ved endnu ikke hvilken gave den lille størrelse skal have. Måske overvejer du noget tøj, men det vokser barnet hurtigt ud af, og du er sikkert ikke den eneste der kommer med en lille sparkedragt.

Det kan være rigtig svært at vide hvad man skal give i dåbsgave, og i dette vil vi gerne gøre noget ved. Vi har derfor lavet en liste, med nogle gode dåbsgaver til både piger og drenge. En komplet liste findes på Babytoys.dk, men vi vil fremhæve enkelte produkter og fortælle dig, hvad der specielt er godt ved dem. Tag på opdagelse i vores store udvalg af dåbsgaver på vores hjemmeside: Se alle dåbsgaver. Hvorfor bruge en hel dag, på at gennemgå alle butikker i storcenteret, gågaden eller andet sted i byen, når du nemt kan bestille dine dåbsgaver på Babytoys.dk og få det leveret direkte ved din hoveddør. Vi har et stort udvalg i dåbsgaver og massere af inspiration til at give den helt rigtige dåbsgave, til den lille nyfødte.

Dåbsgaver må meget gerne være i høj kvalitet, så de lækre dåbsgaver kan følge barnet gennem hele livet og altid vil være noget specielt.

Sanselige dåbsgaver

Det er meget populært for tiden, at give sanselige dåbsgaver. Når vi siger sanselige dåbsgaver tænker vi på uroer, barnevognskæder og andet som er med til at styrke barnets sanser fra helt lille af. Barnet er lige født og skal til at opleve den store verden. Barnets sanser bør og skal styrkes umiddelbart lige fra fødsel. Dette kan gøres med fordel gøres med disse produkter.


Stor uro i træ - Stork

Stor uro i træ – Stork

Flot uro i træ fra Goki. Denne uro fås både i en drenge- og pigemodel. Uroen er 54 cm. bred, så det er en imponerende stor og flot uro. Perfekt som dåbsgave. Som man siger, så kommer storken med børnene og denne uro er et godt symbol på dette. Mange mennesker sætter en stork i haven når de har født et barn. Med denne uro, kan de have en flot og stor uro hængende over puslebordet, vuggen eller bare hængende på børneværelset, som symbol på barnets fødsel. En flot og symbolsk dåbsgave som er i imponerende kvalitet.

Køb i webshoppen

 
 
 
 


Uro i træ

Noahs ark – Uro i træ

Super flot og elegant uro i træ med motiv som Noah’s Ark. Denne store og flotte uro i træ er en god dåbsgave, da den med sine flotte farver og lækre kvalitet kan holde længe og vil skabe stor glæde for det nyfødte barn. Dette er en af de meget populære dåbsgaver der forhandles.

Køb i webshoppen

 
 
 
 
 
 
 


Motoriske dåbsgaver

Ud over de ovenstående sanselige dåbsgaver, har vi lavet en liste med noget legetøj som styrker barnets motorik (og sanser), allerede fra en tidlig alder. Legetøjet er i høj kvalitet og dermed kan tåle at blive brugt. Legetøjet vil skabe mange timers sjov i rigtig mange år. Med motoriske dåbsgaver får barnet rig mulighed for at tumle og udvikle sig. Ved at købe noget godt motorisk legetøj, vil man hurtigere kunne se en god fremgang i barnets udvikling. Motorisk legetøj er med til at udvikle barnet til et sundt og rask menneske. Vi anbefaler derfor at man køber noget godt og sanseligt motorisk legetøj. Vi vil på listen nedenfor, anbefale noget af det bedste. Motorisk legetøj er derfor en sikker vinder som dåbsgave.


Motorisk gave

Aktivitetsbænk fra Hape

Denne smarte aktivitetsbænk er med til at styrke barnets motorik og giver også et sanseligt indtryk. Aktivitetsbænken i træ fra Hape er en perfekt dåbsgave med høj legeværdi. Når boldene trykkes igennem de øverste huller falde de ned på en xylofon, som derved vil spille en lille melodi. Et rigtig godt stykke legetøj til de helt små.

Køb i webshoppen

 
 
 
 
 
 


Motorisk udfordrende puslespil

Kreativt puslespil fra Hape

Dette kreative puslespil fra Hape er helt sikkert en succes. Dette puslespil er motorisk rigtig udfordrende. Puslespilet er en god dåbsgave, da det styrker barnets motorik og sanser på en sjov og lærerig måde. Ved at købe dette puslespil er du garanteret at det nyfødte barn får stor glæde af det og vil blive udfordret, så det lille nyfødte barn, hurtigt udvikler sig. Dette kreative puslespil anbefaler vi til alle nyfødte børn, da det kan bruges af helt små babyer men også når de bliver lidt større. Legeværdien i dette sæt er utrolig høj. Kvaliteten af denne aktivitet er også utrolig imponerende.

Køb i webshoppen

 
 
 
 


Motorisk puslespil - bamse og kylling

Knobpuslespil – Bamse og kylling

Hvilke børn kender ikke Bamse og Kylling? Måske kender det nyfødte barn ikke Bamse og Kylling endnu, men det kan vi garantere, at de helt sikkert kommer til. Med dette puslespil med motiv af Bamse og Kylling vil barnet elske at lege med. Der er 3 briller på puslespillet som ikke gør det for svært for mindre børn. Puslespillet gør det ekstra sjovt, fordi der er afbilledet nogle figurer børnene kender.

Køb i webshoppen

 
 
 
 
 
 


Flot rangle i træ

Flotte rangler i træ

Et andet sikkert gavehit hos den nyfødte er altid nogle flotte rangler. Vi har et stort udvalg af flotte rangler i træ som er i høj kvalitet. Køber du en rangle er du sikker på, at den lille gavemodtager får masse af sjov ud af denne.

Køb i webshoppen

 
 
 
 
 
 
 


Vi sælger rigtig mange dåbsgaver hver evig eneste dag. Vi ved hvad der er populært og hvad der skal til for, at dåbsgaven falder i god jord. Har du derfor nogle spørgsmål til valg af dåbgave, skal du ikke tøve med at sende os en mail. Vi sidder bag skærmen og er her for at hjælpe dig og guide dig til det helt rigtige valg. Vi håber derfor at du med vores hjælp kommer frem til den helt rigtig gave og får en god oplevelse ud af dit køb på Babytoys.dk.

Bestil dåbsgaver på Babytoys.dk

Køb dine dåbsgaver på Babytoys.dk og få en masse fordele. Ved at købe dåbsgaverne hos os, får du nemlig en lang række fordele. Vi er lagerførende på alle vores dåbsgaver, dog kan vi som alle andre løbe tør, men vi stræber os på, altid at have det hele på lager. Så står du torsdag formiddag og mangler en dåbsgave til weekenden, er der hjælp at hente. Vi sender gerne din ordre torsdag, så du allerede kan have den fredag, klar til at give i dåbsgave i weekenden. Nemmere bliver det ikke. Skulle barnet få den samme dåbsgave af en anden, bytter vi naturligvis gerne til noget andet. Ellers er gavemodtageren naturligvis velkommen til at få enten et gavekort eller blot pengene retur til noget helt andet. Vi har nemlig på Babytoys.dk 30 dages fuld returret ved køb af dåbsgaver online. Ud over blot at købe noget funktionelt til barnet, kan man også vælge at købe noget til de nybagte forældre. Dette kan være alt fra sutteflasker, pusletasker og meget mere. Når man lige har fået barn, er der utrolig meget at tage højde for, og utrolig meget man skal ud og anskaffe sig.

 

Nyeste indlæg

3 tips til indretningen af børneværelset

by Babytoys.dk in Nyheder

Står du i den situation at skulle designe og indrette et børneværelse? Det kan altid være svært lige at huske alt hvad man bør tage med i overvejelserne og hvad er [...]

0 Comments