Nyheder

4 års fødselsdag

Det nærmer sig nu, barnet fylder snart 4 år og har fødselsdag. Det er altid en dag alle børn ser frem til i lang til, for så får man gaver. Og netop disse gaver, til den 4 års fødselsdag har vi her kommet med nogle forslag. Vores gaveideer bære præg af at de er lærerige og inspirerende. Men du skal også huske at alt ikke skal handle om at barnets motorik skal forbedres: vi har derfor også, i anledningen af barnets 4 års fødselsdag kommet med en ide som blot er gode glæden og hyggens skyld – og det er også vigtigt!


løbecykel 4 år

Løbecykel 

Først og fremmest når barnet er fyldt 4 år, bør balancen sidde i skabet. Den kan altid forbedres: det næste skridt er jo at man måske skulle forære en rigtig cykel i fødselsdagsgave. Først og fremmest starter vi dog ud af med at komme med ideen: løbecykel til den 4 årige. Det er en noget alle børn bør have, og hvis ikke barnet ejer en løbecykel er det helt sikkert en god fødselsdagsgave til barnet 4 år.

Køb i webshoppen

 

 

 

 


dukketeater med dukkerDukketeater med dukker

Dette er en fødselsdagsgave som øger barnets kreativitet. Det er sundt for et hvert barn at lave dukketeater: det hjælper barnets humoristiske sans, og det er jo aldrig tosset.
I denne fødselsdagsgave, får man det komplette sæt: dette inkluderer altså dukker og selve dukketeateret hvor man kan gemme sig omme bag ved og have mange sjove øjeblikke! Fødselsdagsgave til 4 årige skal ikke altid være ren læring som vi nævnte i starten: sjov og spas er godt!

Køb i webshoppen

 

 

 

 


 

legehus udendørs legetøj Legehus | Udendørs legetøj 

Hos Babytoys.dk er vi store fortalere for udendørs legetøj. Og her et blot en af vores mange eksempler på legetøj til haven. Udeleg kan variere meget: i dette tilfælde mener vi, at en sjov gaveidé til barnet som fylder 4 år, ville være dette legehus. Det har endda nogle rigtig smarte funktioner – måske kan du se det? I såfald, man kan klappe det sammen og det er nemt at flytte rundt på! Hvis I har en have og ikke ønsker et kæmpe legehus i træ, så overvej dette legehus!

Køb i webshoppen

 

Nyeste indlæg

3 tips til indretningen af børneværelset

by Babytoys.dk in Nyheder

Står du i den situation at skulle designe og indrette et børneværelse? Det kan altid være svært lige at huske alt hvad man bør tage med i overvejelserne og hvad er [...]

0 Comments