Nyheder

1 års fødselsdag

Barnets første fødselsdag er altid noget specielt. Her har vi samlet nogle produkter som er velegnede til 1 årige. Her finder du nogle produkter i høj kvalitet. Produkterne er gode gaveidéer til 1 års fødselsdag.

Motorisk legetøj

Når barnet fylder et år er det rigtig vigtigt at begynde og tænke på den motoriske udvikling hvis man ikke allerede gør dette er det især vigtigt at begynde at kigge på dette nu. Vil du vide mere omkring motorisk legetøj og udviklingen vil vi anbefale dig at læse dette indlæg omkring motorisk legetøj og udvikling.


Rangle i træ fra Heimess

Rangler i træ

Vi har Danmarks største udvalg af rangler i træ. Vi forhandler rangler i træ fra mange forskellige kendte mærker blandt andet fra Heimess, Krea og mange flere. Du kan se alle vores rangler i træ som er med til at styrke barnets motorik på vores produktside “rangler” ved at klikke på knappen “Køb i webshoppen” nedenfor.

 

 

 

Køb i webshoppen

 


Vil du gerne se vores gavefinder guide til baby’er (Børn 0-1 år)? På denne side har vi samlet alle vores bedste produkter til babyer.

Nyeste indlæg

3 tips til indretningen af børneværelset

by Babytoys.dk in Nyheder

Står du i den situation at skulle designe og indrette et børneværelse? Det kan altid være svært lige at huske alt hvad man bør tage med i overvejelserne og hvad er [...]

0 Comments