Nyheder

Sommerferie i Danmark – jordbærplukning

Hermed endnu et indlæg fra vores faste blogger Bianca:

Et lille sommerferie indlæg fra familien på 4, som består af Mor, Far, Storesøster på knap 3 år og Lillebror på 10 måneder. Vores 3 ugers sommerferie er i år blevet holdt hjemme uden en masse vilde planer.

Jeg havde længe inden ferien startede talt om at komme afsted til pluk-selv jordbær. Det var noget jeg altid gjorde med min mor, mormor og søster, da jeg var barn og det var altså hyggeligt. Derfor er det noget jeg godt vil føre videre til mine børn.

Vi fandt en dag hvor solen skinnede uden det var alt for varmt og så blev alle klædt godt på og så afsted. Storesøster var helt med på det var de røde bær hun skulle plukke, da vi har et lille jordbær bed herhjemme, som hun gerne vil spise af, men har haft lidt svært ved at vente til bærrene blev røde. Derfor var der stor glæde, da hun så en masse røde bær.

jordbærplukning i Danmark

 

Vi havde mormor med og hun havde sørget for at Storesøster havde sin helt egen spand til bærrene.

20150710_102336

Lillebror sov fra det hele, men ville meget gerne smage på bærrene, da han vågnede.

20150710_112638

På grund af vejret er jordbær sæsonen rykket lidt, så har du stadig ferie, så prøv at kigge forbi den nærmeste gård. Vi havde en idé om hvor vi skulle hen, men kører man ud af landevejen kommer der hurtigt skilte til diverse pluk-selv steder. Det er et stort hit for børnene og så er der lækre bær til en god dessert eller til fryseren når vi til vinter gerne vil finde lidt af sommernydelsen frem igen.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*