Nyheder

Sommerferie i Danmark – bål hygge, snobrød og regnvejr

Nu har vi endnu engang modtaget et blogindlæg fra vores blogger Bianca. Selvom lageret har lukket, lovede vi at der ville komme et par indlæg her på bloggen. Det kommer nu her, fra vores faste blogger Bianca:

Herhjemme består familien af Mor, Far, Storesøster på knap 3 år og lillebror på 9 måneder. Vi har i år valgt at holde vores ferie hjemme, så det bliver 3 uger uden en masse vilde planer og vi nyder det allerede.

Som de fleste andre kommer vi tit med den der ”det må vi gøre, når vi får tid”, når der nævnes skovtur, besøg på bestemte legepladser eller andre ting, der kræver at alle er hjemme samtidig. De ting har vi valgt at skrive op, for ligesom at have en rettesnor, når dagen starter og vi tænker ”hvad mon vi skal hygge med i dag?!” Ikke fordi vi skal nå hele listen, men det er rart at kunne hive listen frem, når vi ikke lige kan huske hvad vi tidligere har talt om.

En af de ting vi gerne har villet lave længe er et bålsted. Det er bare aldrig rigtig lykkedes os, da det krævede at der skulle fjernes en stor busk først, men nu skulle det være. På trods af tjek med vejrudsigten blev planerne dog en smule spoleret. Vi havde fundet en gammel rist, som vi ville bruge til at lave grillspyd til aftensmaden, men vi havde kun lige tændt op i bålstedet og så begyndte det at styrt regne. Heldigvis var det kun en byge, så Storesøster og jeg smuttede i regnjakkerne og fik lavet lidt snobrød, når nu dejen var blevet lavet.

Da tålmodigheden hos en pige på knap 3 år ikke er den største endte det selvfølgelig med at det blev Mor, der brugte mest tid på at sidde med snobrødet, men hun synes det var sjovt at cykle rundt om og komme hen og putte lidt indimellem. Resten af dejen kom på risten og blev bagt til boller.

Snobrødene blev fyldt med jordbærsyltetøj og så var der dessert.

Skidt med at vejret ikke lige ville blive super solskin. Storesøster syntes det var helt fantastisk at hun havde lavet snobrød sammen med Mor og jeg ser frem til at få brugt vores nye bålsted meget mere. Mon ikke vi når grill spydene næste gang, eller måske noget helt andet.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*