Nyheder

Gæsteindlæg: Knoppuslespil til børn

Vi har modtaget et gæsteindlæg fra vores blogger Bianca. Se det dejlige indlæg om knoppuslespil, som hendes datter er utrolig vild med. I indlægget får du god inspiration til idéelle 1 års fødselsdagsgaver.

Herhjemme elsker datteren på 2,5 år puslespil. Vi er nået til de lidt sværere modeller med rigtige brikker, men jeg har snuset lidt i de gamle fotoalbum og fundet billeder fra tiden, hvor knop puslespillene var et hit, hvilket de faktisk stadig er, men nu sidder hun med dem selv og hygger sig.

Knoppuslespil

Privatfoto © Bianca

Min datter var lige knap 1,5 år på billederne, så så længe siden er det heller ikke, men de udvikler sig hele tiden, så for os forældre er der sket et kæmpe gennembrud, mens de bare fortsætter derudaf.

Jeg kan huske, at jeg var dybt imponeret over fin motorikken, når den der lille buttede hånd fandt en brik og målrettet gik efter at få den sat på plads. Mor her var stolt og det var datteren naturligt nok også.

puslespil - knoppuslespil fra Goki

Privatfoto © Bianca

Efter et par gange med mors hjælp og guide var det sjoveste at blande puslespillene sammen og finde brikkerne til de forskellige plader. Her er det rigtig godt hvis puslespillene har forskellige temaer, som man samtidig kan snakke lidt om. Det viste på billederne blev brugt til at forberede min datter på en kommende rejse, hvor der skulle bades og hygges i solen.

Puslespil med forskellige biler, hvor bilernes lydene kan læres eller hvad der gør dem forskellige. Bondegården og hvad der hører til eller måske et puslespil, hvor man kan få styr med det med at tælle, er bare lidt af det som har været rigtig godt herhjemme.

Puslespil til børn

Privatfoto © Bianca

Mangler du en gave til 1 års fødselsdagen eller måske passer det med julegaven til et barn omkring den alder, så kan jeg varmt anbefale at kigge nærmere på disse puslespil, for dem kan de ikke få for mange af. Vi har allerede skrevet dem på ønskesedlen til lillebror.

Du kan se alle vores knoppuslespil på vores hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*